dissabte, 24 de novembre del 2007

Caracolas


Ayer recibí un regalo de un compañero de yoga, Jaume. Eran estas caracolas, que al natural son monísimas. El lugar dónde las encontró es un secreto, no me lo quiso decir, grgrgrgr.... Pero tuvo el detalle de pensar que les podría sacar provecho, combinadas con resina y con plata. Eso sí, tenía una condición, que le hiciera a su hija Eva, presumidísima y guapísima, unos pendientes y un anillo con las caracolas y la resina, y a su mujer Imma, mmmmm......, me lo dejó en mis manos, o sea que dejaré volar la imaginación... Por supuesto, las otras, son para mí y hay muchísimas!!! Iré pensando a ver que se me ocurre y lo iré mostrando.... Se aceptan sugerencias!!

Aixx.., Jaume ets un bon amic!!!



Ahir vaig rebre un regal d'un company de ioga, Jaume. Eren aquests cargols, que al natural són xulisims. El lloc on les va trobar és un secret, no m'ho va voler dir, grgrgrgr.... Però va tenir el detall de pensar que els podria treure profit, combinades amb resina i amb plata. Això si, tenia una condició, que li fes a la seva filla Eva, molt coqueta i guapa, unes arrecades i un anell amb els cargols i la resina, i a la seva dona Imma, mmmmm......, m'ho va deixar en les meves mans, o sigui que deixaré volar la imaginació... Per descomptat, les altres, són per a mi i hi ha moltes!!! Aniré pensant que faig i ho aniré mostrant.... S'accepten suggeriments!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eso sí, tenía una condición, que le hiciera a su hija Eva, presumidísima y guapísima, unos pendientes y un anillo con las caracolas y la resina, y a su mujer Imma, mmmmm......,????

La Muka ha dit...

Jo en tinc una pila d´aquestes tàperes de cargol. se'n diuen "ulls de santa Llúcia", les vaig utilitzar per fer un fermall. Sé on les pots trobar.... aaaaaaa.
Realment, hem tenen totalment apasionada, m'agradaria que les veièssis quan són vermelles, semblen realment corall.