dimecres, 23 d’abril de 2008

Feliç diada de St Jordi!

Hoy es la tradicional diada de Sant Jordi, y como es costumbre en Catalunya, la gente sale a la calle a pasear entre paradas de rosas rojas y libros..., se respira un aire de fiesta todo y siendo un día de trabajo. Es un día especial en que él le regala una rosa a ella, y ella un libro a él. Es un día mágico donde las calles huelen a rosas, y todo y el sol radiante, llueve letras de colores de mil libros que se pasean ansiosos por ser leídos.

-------------------------------------------------------------

Avui és la tradicional diada de Sant Jordi, i com és costum a Catalunya, la gent surt al carrer a passejar entre paradetes de roses vermelles i llibres..., es respira aire de festa tot i sent un dia de treball. És un dia especial en que ell li regala una rosa a ella, i ella un llibre a ell. És un dia màgic on els carrers fan olor a roses i tot i el sol enlluernador, plou lletres de colors de mil llibres que es passegen ansiosos per ser llegits.

7 comentaris:

BoraBora ha dit...

feliz san jordi!!!!
mi primer san jordi!
a la calle todos!
hace un dia buenisisismo...
....si no fuera por tanto guiri...jjj

lady desidia ha dit...

Feliz Sant Jordi!
tus piezas no dejan de maravillarme... un beso!

BOMBIS Y BOROMBIS ha dit...

Sant Jordi és un dia especial, quina raó tens. D'ençà que no visc a Catalunya em perdo l'ambient però com que la festa ja s'ha estés, a Madrid la gent també camina amb flors i llibres sota el braç.
Petons.

Lantana ha dit...

Espero que t'hagin regalat moltes roses, tot i que jo prefereixo que em regalin llibres!!!
És cert que Barcelona es transforma per la diada!
Un petó!

dikua ha dit...

feliz día !!

La Muka ha dit...

Espero que el dia t´anés bé.

Petons i feliç St. Jordi.

belula ha dit...

Sí, sí, sí....yo lo corroboroooo....y tengo mi rosa roja que me he traído a zgz, ya que he estado unos días por la ciudad condal...jejejejeje!. Nos queda pendiente ese cafecito para la próxima!. Un besazo guapa!