dijous, 24 de gener del 2013

Fugint de la realitat quotidiana





 
Fermall
Ciment, plata, pa d'or i gravat a làser
 
 
Avui he presentat el meu projecte final de joieria artística. La meva idea era sensibilitzar el ciment en joia i elevar-li la categoria... després de molts mesos d'investigació, aquest és el resultat final. Volia allunyar-me una mica de la joieria en ciment i formigó que havia vist fins ara, inspirades gairebé totes en l'arquitectura i el disseny industrial. Deixar de costat aquestes peces geomètriques, amb angles rectes, i fer quelcom més orgànic, tot i el material.  Estic molt contenta de la investigació i de les coses imaginables que se li pot fer... Espero que us agradi!!
Podeu visitar la exposició de projectes finals convocatòria de febrer a l'Escola d'Art del Treball de Barcelona, al costat de secretaria, i la exposició oral es farà el dia 8 de febrer.
----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Broche
Cemento, plata, pan de oro y gravado a laser.
 
Hoy he presentado mi proyecto final de joyería artística. Mi idea era sensibilizar el cemento en joya y elevarle la categoria... después de muchos meses de investigación, éste es el resultado final.  Quería alejarme de la joyería en cemento y formigón que habia visto hasta ahora, inspiradas casi todas en la arquitectura y el diseño industrial. Dejar de lado estas piezas geométricas, con ángulos rectos, y hacer algo más organico, pese al material. Estoy muy contenta de la investigación i de las cosas imaginables que se puede llegar a hacer con éste material. Espero que us guste. Podeis visitar la exposición de proyectos finales, convocatoria de febrer en la Escola d'Art del Treball de Barcelona, al lado de secretaría, y la exposición oral se hará el dia 8 de febrero.