divendres, 17 de gener del 2014

Cataleg d'artistes

Tinc el plaer de formar part d'aquest cataleg d'artistes creat per la Imma Batalla.
 
La pàgina web CAT Joieria contemporània. és un catàleg d’artistes joiers que treballen/resideixen, o que s'han format en alguna de les Escoles de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

L’objectiu d’aquest projecte és reunir i donar a conèixer la joieria contemporània catalana, valenciana i balear i contribuir a la projecció internacional de la joieria artística feta en aquests territoris oferint un instrument de consulta per a professionals, comissaris i públic en general, des d'una web conjunta com la que tenen els joiers de molts altres països (Argentina, Itàlia, Estats Units..).
Aquest projecte està vinculat a un altre projecte de difusió artística, que és el bloc Des del Sud a través del qual intenta fomentar la cultura de la joieria ARTÍSTICA al nostre territori, fent que la gent s'acostumi a veure la joieria com una disciplina artística més, al costat de la pintura, la fotografia, l'escultura, etc. Segons l'Imma Batalla, fomentar el coneixement, la comprensió i l'estima per la joieria artística és una tasca de tots els qui l’estimem i a tots ens beneficia! I encara ens falta molt per fer!

Moltes gràcies Imma!!