Sobre mi


Barcelona, 1975
De la fascinació que sempre va despertar en mi l’estètica, aplicada a qualsevol vesant artística i en la seva vesant més artesanal, va creuar-se  el món de la joieria.
Inicialment la meva aproximació va ser autodidacta però aviat vaig decidir aprofundir i estudiar-ne les tècniques i l’ofici, cursant el grau superior de joieria artística a l’Escola d’Art del Treball, i ha esdevingut  el vehicle per transformar aquesta passió en les peces que treballo.
  La meva inquietud per conèixer i  descobrir noves vessants artístiques i provar  dur-les al terreny de la joieria, ha representat un nou repte.  Deixant-me dur pels sentits, materials com  el ciment  han acabat per formar part d’aquest ofici que em permet explorar i evocar la meva visió del que m’envolta.
El meu projecte final d’estudi, “sensibilitzar el ciment en joia” va ser seleccionat com a finalista en la categoria estudiant, als premis enjoia’t al 2013.
A més a més, he participat en diverses exposicions com a “Projecte Sal” al Meeting Point València i al Centre d’Artesania de Catalunya, i al “Jo, joia” durant la setmana de la joieria contemporànea a Barcelona.
Actualment,  tinc el taller a Esparreguera, on continuo treballant, creant peces de joiera, i  alhora, investigant amb els materials.